Dirty talk voor mannen

Beter in bed met Dirty TalkTerwijl mannen opgewonden worden van woorden als neuken, puk, lul, pijpen en kut, worden vrouwen hier vaker verlegen of giechelig van. Vrouwen opwinden met vieze praatjes is dan ook net iets anders dan dat jij je waarschijnlijk voorstelt. Vrouwen worden wel degelijk nat van dirty talk, maar dat is dan wel zwoele dirty talk.

Zo wind je vrouwen op met dirty talk

Dirty talk is een goede manier om vrouwen op te warmen voor een goede vrij partij. Dirty talk begint bij vrouwen daarom vaak met haar te vertellen dat ze mooi is en dat je opgewonden van haar wordt. Vertel haar dat ze mooie borsten heeft en een heerlijk kutje. Vrouwen hebben vaak eerst wat lievere woorden nodig, voordat het echt dirty mag worden.

“Ik wil je neuken slet!”

Mag je vrouwen dan geen vieze slet of hoer noemen wanneer je seks met haar hebt? Dat is afhankelijk van de vrouw met wie je vrijt. Niet iedere vrouw zal hiervoor open staan en het is daarom belangrijk om dit te testen. Noem haar een keertje slet tijdens de seks. Reageert ze hier goed op, dan kun je verder gaan. Merk je dat ze het niet fijn vindt, houd het dan bij de lieve dirty talk.

Weet je niet zeker of je bedpartner dirty talk fijn vindt, vraag het dan gewoon. “Word je er opgewonden van als ik je slet noem? Of “Mag ik je hoer noemen als ik je neuk?” zijn vragen die je kunt stellen om dingen duidelijk te maken. Echt er over praten kun je beter na de seks doen, maar dit soort korte vragen om dingen snel duidelijk te maken kan best tijdens de seks. Ga tijdens de seks niet in op het antwoord. Vindt ze het niet fijn, doe het dan niet en heb het er daarna over. Geeft ze aan dat ze er wel opgewonden van wordt, dan kun je ermee door gaan.

Leg uit wat je bedoelt met ‘hoer’

Niet iedere vrouw zal in eerste instantie staan te springen om hoer genoemd te worden. Dit vergt enige uitleg. Vertel haar waarom je graag geil tegen haar praat tijdens de seks. En nog belangrijker: vertel haar dat je het niet beledigend bedoeld. Veel vrouwen zullen het zeer persoonlijk opvatten als ze slet genoemd worden. Leg dus uit dat je een slet in bed wilt, maar dat je haar niet echt een slet vindt (mocht dit in het geval van een scharrel wel zo zijn, houd die mening dan voor je). Vertel haar wat dirty talk met jou doet en waarom het je opwindt. Met een beetje uitleg kunnen vrouwen zich inleven en voor je het weet wordt ook zij super geil van vieze praatjes.

Opwarm zinnetjes

“Schatje, wat ben je lekker nat…”

“Je kutje smaakt zo heerlijk”

“Ik wil hard en diep in je stoten”

“Wat heb jij heerlijke tieten”

Zinnen tijdens de seks

“Wat neuk jij lekker slet”

“Wat geil dat je mijn hoer wilt zijn”

“Ik wil je neuken!”

“Pijp me als een echte slet geilerd!”

Hier hebben jullie vast leuke aanvullingen op! Laat het weten in een reactie.

Tagged: , , , , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *