Deep Throating: Pijpen voor Pro’s

Pijpen staat tegenwoordig vast op het menu van het voorspel. De meesten kennen dan ook wel de basis van het pijpen, maar je wilt natuurlijk beter in bed worden. Deep Throating vinden veel mensen een eng idee om te doen. Kun je nog wel ademen? En hoe zit het met kokhalzen? Het vergt wat oefening, maar iedereen kan het leren!

Deep Throat the Movie

Deep throating werd populair door een gelijknamige film uit het jaar 1972. In deze film wordt de hoofdrolspeelster Linda Lovelace wijsgemaakt dat haar clitoris in haar keel zit. Sinds die tijd is het voor vrouwen en mannen een uitdaging om een piemel zo ver mogelijk de keel in te krijgen.

Deep Throating werd populair dankzij de film Deep Throat

Deep Throating en kokhalzen

De grootste angst die mensen hebben bij deep throating is het kokhalzen. Als je kokhalst tijdens het pijpen is dat helemaal niet erg. Sterker nog: sommige mannen vinden dat juist sexy, want die krijgen het idee dat hun piemel zo groot is dat het niet past. En als je een man het idee kan geven dat hij een grote pik heeft, ben sowieso al beter in bed dan je voorganger!

Je kunt het kokhalzen een beetje tegen gaan door te oefenen. Dit doe je door je tong zo ver mogelijk uit te steken tijdens het tandenpoetsen. Ga dan met je tandenborstel zo ver mogelijk in je keel tot je begint te kokhalzen. Elke keer kom je een stukje verder zonder dat je kokhalzen moet.

Het perfecte Deep Throat standje

Buig mee met zijn piemel! Zo kun je hem dieper in je mond nemen. Dit houdt in dat je op hem gaat zitten met je rug naar zijn gezicht. Als je zelf rechtop zit of staat kun je zijn piemel ook dieper in je mond nemen. Een lui standje om goed te kunnen deep throaten is als je op je rug op het bed gaat liggen en jij jouw hoofd achterover over de rand laat vallen. Dan kan hij zijn piemel er gemakkelijk inschuiven. Het gaat erom dat jij je mond en keel zoveel mogelijk op een lijn kan zetten, zodat hij zijn stijve piemel erin kan laten glijden.

Zo houd jij de controle!

Deep Throating zorgt er soms voor dat jij niet alle controle meer hebt. Sommige mannen duwen hem steeds dieper in je keel, zonder dat zij door hebben dat jij het niet meer fijn vindt. Om jezelf wat meer power te geven zet je je handen in de vorm van een driehoek om zijn piemel en ballen tegen zijn boven benen aan. Zo kun je hem gemakkelijk weg duwen wanneer je dat wilt.

Beter in Bed met Deep Throaten!

Onthoud dat hoe verder jij je tong uit steekt, hoe dieper je zijn piemel in je mond kan nemen. Je tong neemt ruimte in, dus hoe verder je die naar buiten brengt, hoe meer plaats er voor zijn piemel is. Als het je lukt, vinden mannen het ook heerlijk wanneer je hem tijdens het deep throaten ook verwent met je tong. Laat deze langs zijn pik heen en weer gaan.

Een laatste uitdaging voor het deep throaten is het ademen. Adem door je neus en zorg ervoor dat je regelmatig blijft ademen. Adem niet door je mond. Dan kan er speeksel in je longen komen en eindigt te geile pijpbeurt in een hoestbui.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *