Beter in bed met standjes: De missionarishouding

Het meest bekende seksstandje is toch wel de missionarishouding. Hierbij lig je als vrouw op je rug met je benen wijd en als man lig je hier bovenop. Veel stelletjes beginnen met dit standje.

Beter in bed met de missionarishouding

Lekker basic

Dit standje is zeer geliefd omdat het een gemakkelijk standje is. Zelfs zo gemakkelijk dat dit standje niet eens tot de kamasutra behoort! Daarbij kun je elkaar lekker zoenen en strelen en diep in de ogen aankijken. Het is een perfect standje voor verliefde stelletjes, want in dit standje kun je echt met elkaar vrijen!

Niet voor niets dat dit standje voor maarliefst 91% van de stellen het meest gedane standje is! Volgens onderzoek van ’s werelds bekendste seksuoloog Alfred Kinsey is het voor 9% van de stellen zelfs het enige standje waarin ze seks hebben!

Waar komt de naam missionarishouding vandaan?

Hier zijn veel verschillende verhalen over bekend. Zo zouden missionarissen dit standje voorgeschreven hebben aan de volkeren die ze gingen bekeren. Zij deden het namelijk het liefst op zijn hondjes en dat vonden ze maar beestachtig. Een ander bekend verhaal is dat inheemse stammen de Amerikaanse missionarissen belachelijk maakten door te zeggen dat ze zulke saaie seks hadden.

Vind jij de missionarishouding ook een lekker standje?

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *