Borsten: Orgasme door een borstmassage?

Een vraag die ik tegenwoordig veel te horen krijg is of vrouwen kunnen klaarkomen door een brostmassage. Het is mij nog niet gelukt, maar na enig onderzoek schijnt het toch mogelijk te zijn. Het is niet onbekend dat de borsten een van de belangrijkste erogene zones zijn. Toch vergeten veel mannen aandacht te geven aan deze twee mooi gevormde vrouwelijke rondingen.

De belangrijkste erogene zones van de borsten

Er is eigenlijk weinig wat je fout kunt doen bij borsten, zolang je het maar met beleid doet. De hele borst is namelijk een erogne zone. De meest gevoelige zone is de tepel. Deze kun je met wijsvinger en duim masseren en je kunt er zachtjes aan sabbelen en zuigen. Knijpen is de tepel is niet aan te raden tenzij je een BDSM spel doet. Wil jij jouw lover verwennen, dan zou ik het zo lief, zachtjes en sexy mogelijk houden.

Zo geef je een borstmassage

Borsten masserenEen borstmassage is het lekkerst wanneer je er verwarmende massageolie bij gebruikt, maar dit is niet altijd even lekker tijdens het zuigen van de tepel. Vind zelf uit wat jij en jouw meisje het lekkerste vinden.

Als je massage olie gebruikt, smeer dan beiden borsten helemaal in en begin met het masseren van de buitenkanten. Leg je handen vlak tegen de buitenkant en duw van boven naar beneden over de borst. Neem hier je tijd voor! Een goede borstmassage duurt tot wel 30 minuten, dus haasten heeft geen zin.

Wrijf ondertussen met je duim over haar tepel. Je zult voelen dat dezen hard worden. Dat is een goed teken. Tepel zijn een van die lichaamsdelen die duidelijk aangeven wanneer ze opgewonden wordt.

Pak haar borst aan de onderkant beet en duw deze zachtjes omhoog. Dit is zeer opwindend! Laat de borst uit je handen glijden terwijl je verder omhoog duwt. Herhaal deze beweging een aantal keer.

Blijf met je hand de borst masseren en lik nu af en toe ook aan haar tepel. In de tepel zitten ontzettend veel zenuwen, dus dit zal haar enorm geil maken. Blijf zachtjes aan de tepel zuigen en verwen blijf haar verwennen met je massage tot zij jou weg duwt.

Orgasme door borstmassage

Het is mogelijk om een vrouw te laten klaarkomen door haar borsten te masseren en haar tepels te verwennen. Dit is niet iets wat binnen een paar minuten gedaan is. Als jij jouw vrouw wil laten klaarkomen door haar borsten te verwennen, zul je haar voor minstens een half uur en soms wel een uur moeten verwennen. Neem dus je tijd! Maar als je het voor elkaar krijgt zul jij zeker beter in bed worden, want een borstorgasme is een bijzondere ervaring.

Vraag haar wat ze lekker vindt en vertel haar dat ze het ook tijdens de massage mag aangeven. Zo kun jij ontdekken wat zij het aller lekkerst vindt, want dat is voor iedere vrouw anders. Heb geduld en oefen veel en wie weet word jij een van de weinige mannen die vrouwen kan laten klaarkomen door een borstmassage!

Tagged: ,

1 comment

  1. anoniem 17 mei 2013 at 10:44 PM Reply

    Mijn vriendin (39 jaar) komt binnen 10 minuten klaar door tepelstimulatie! Geen geintje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *