Beter in Bed met Standjes: Intieme Verstrengeling

Beter in Bed met Standjes Intieme VerstrengelingDit is het lekkerste standje voor verliefde stellen. Naast de missionarishouding is dit een van die standjes waarbij je ontzettend dicht bij elkaar bent. Je kunt elkaar aankijken, elkaar zoenen en elkaar aanraken en daarbij kun je zijn pik heerlijk in en uit je voelen bewegen!

Zo doe je de Intieme Verstrengeling

Je gaat tegenover elkaar zitten en legt je benen over elkaars dijen heen. Houd elkaar lekker stevig vast. Als vrouw kantel je jouw heupen iets zodat hij gemakkelijker naar binnen kan glijden. Bij dit standje kun je beiden het ritme bepalen. Als vrouw kun jij je heupen bewegen en als man kun je ook in haar stoten. Het makkelijks is, wanneer je als vrouw je billen van de grond aftilt en iets meer op zijn schoot gaat zitten. Zo kun je hem goed berijden en komt hij lekker diep in jou.

Een heerlijk variatie standje

De Intieme Verstrengeling is een perfect basisstandje. Als je als vrouw op je handen steunt, kunt jij je wat vrijer bewegen en met je heupen draaien. Het is ook lekker wanneer een van de twee in die houding blijft zitten en de ander zich achterover laat vallen. Als je als vrouw achterover leunt, komt zijn penis met elke stoot langs de G-spot. Een heerlijk standje dus om vaginaal bij klaar te komen!

Een anaal extraatje

Til als man je vrouw iets meer op je schoot. Maak je vinger nat en vinger haar anaal tijdens dit standje. Dit geeft net die extra sensatie dat haar super opgewonden zal maken. Doe dit uiteraard alleen als je weet dat ze hiervoor open staat en vraag wat zij wel en niet fijn vindt.

Meer weten over standjes? Meer weten over seks in het algemeen? Wil je weten hoe je beter in bed kunt worden? Lees dan het enige Nederlandse boek dat je echt verteld hoe je beter kan worden in bed.

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *