Beter in Bed met Standjes: Hangende Liefde

Beter in Bed met Standjes Hangende LiefdeSoms ben je toe aan een uitdaging. De Missionarishouding zijn jullie al ver voorbij en Doggy style heb je ook al te vaak gedaan. Dan is het tijd voor de hangende liefde! Dit is een van die standjes die je eigenlijk alleen kunt doen wanneer je elkaar vertrouwt en als je lichamelijk sterk genoeg bent. Als man moet jij je vrouw namelijk kunnen tillen en als vrouw moet je in een uitdagende houding blijven hangen. Met dit standje trainen jullie je evenwicht en je armspieren!

Zo doe je de Hangende Liefde

Als vrouw ga je eerst op je rug ergens op liggen. Bijvoorbeeld een bed of een tafel. Je houdt je benen omhoog zodat hij jou kan penetreren. Wanneer hij in je zit kun jij je voeten om zijn nek in elkaar haken. Pak zijn armen beet, zodat hij jou kan optillen. Jij kunt je zelf omhoog trekken en weer laten zakken doormiddel van je armen.

Als hij sterk genoeg is en jij lenig bent, kun jij jouw armen ook om zijn nek vouwen. Nu kan hij zijn handen op jouw billen leggen en goed in jou stoten. Dit standje hangt af van hoe sterk de man is. Probeer wat uit en je merkt vanzelf wat wel en niet werkt voor jullie.

Extra ondersteuning bij dit standje

Mochten jullie nog niet zover zijn om al zonder ondersteuning dit standje te doen, dan kun je ook wat ondersteuning zoeken bij bijvoorbeeld het aanrecht of een tafel. Leun hier as vrouw met je billen op, zodat hij niet je hele gewicht hoeft te tillen. Dit standje raad ik dan ook af wanneer de man lichter is dan de vrouw. Ook wanneer je rugklachten hebt, is dit een van die standjes die je maar beter kunt vermijden.

Nog meer over standjes weten? Of beter gezegd: nog beter in bed worden? Lees dan ons boek over de revolutionaire seksmethode.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *