Beter in bed met standjes: G-Diep

Dit is weer een van die heerlijke standjes voor de vrouw. Met dit standje wrijft de penis langs de gehele lengte van het gevoeligste gedeelte van de vagina: de G-spot. Voor mannen is dit ook een heerlijk standje. Je kunt haar hele lichaam bekijken en zien hoe jij in haar stoot. Het aller lekkerst is dat je lekker diep kan bij dit standje!

Beter in bed met G-Diep

Bij dit standje kunnen jullie beiden lekker op het ritme bewegen. Als vrouw ga je op je rug liggen en zet je jouw voeten tegen zijn borst. Zo kun je als man haar goed penetreren. Als man kun jij je vrouw nog lekkerder penetreren wanneer je een kussen onder haar billen schuift. Zo komt haar beken nog meer omhoog waardoor je piemel nog meer tegen het gevoelige deel van de vagina aan schuurt tijdens het vrijen.

Beiden aan het werk

Beter in Bed met Standjes G Diep

Als man kun je haar lekker diep penentreren. Je kunt dit met lange halen doen door je penis er helemaal in en uit te halen, maar het is voor de vrouw lekkerder wanneer je dit met korte stoten doet. Duw hierbij je piemel zo ver mogelijk in haar en haal hem dan maar een paar centimeter terug. Op die manier blijft de pik langs het lekkerste gedeelte van de vagina schuren en komt zij voor je het weet klaar!

Als vrouw kun je ook vragen of je lover zijn pik zo diep mogelijk in jou wil stoppen. Vraag hem dan niet meer te bewegen. Nu kun jij zelf over zijn piemel schuren zoals jij dat lekker vindt. Dit kun je op en neer doen, maar ook met een licht draaiende beweging van je heupen. Dit geeft een extra lekker gevoel voor hem en jij hebt de ultieme G-spot stimulatie!

G-diep: een van die heerlijke G-spot standjes

De wetenschap is er nog niet uit, maar veel vrouwen zeggen zelf alleen vaginaal te kunnen klaarkomen door G-spot stimulatie. Dit is een van die standjes die daar perfect voor is! Doordat je benen omhoog zijn en je eventueel een kussen onder je kont hebt geschoven, kantelt je bekken. Hierdoor kan zijn penis heerlijk langs jouw G-spot wrijven en voor je het weet krijg jij een heerlijk orgasme van dit standje!

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *