Beter in Bed met Standjes: Dubbel Plezier

Beter in bed met Standjes Dubbel PlezierIk krijg nog wel eens de vraag wat nu een goed standje is om het anaal te doen. De Froggy Cowgirl en de Schoudersteun zijn beiden goede standjes voor een anale penetratie, maar ook het standje Dubbel Plezier is daar perfect voor. Bij dit standje kun je haar zowel goed vaginaal als anaal penetreren.

Zo heb je Dubbel Plezier

Als vrouw ga je op je rug liggen en til jij je heupen op door je zelf met je voeten van de vloer de duwen. Als man kniel je voor haar en pak je haar heupen en kun je bij zowel haar vagina als anus naar binnen. Jullie beiden kunnen bij dit standje het ritme bepalen. Als vrouw doe je dat met behulp van je benen en als man kun je in haar stoten.

Leun voor extra steun op je handen als man, of houd haar stevig vast bij haar heupen. Als vrouw houd jij jezelf in evenwicht door op je armen en schouders te leunen.

Anale standjes met een extraatje

Mijn favoriete anale standjes, zijn standjes waarbij ook de clitoris nog gestimuleerd kan worden. Dubbel plezier is dan ook echt dubbel plezier wanneer je een lover hebt die weet hoe het moet. Als je als man een vrouw anaal penetreert in dit standje, vinger haar dan ook eens. Op deze manier worden de zenuwen rond haar anus geprikkeld en wordt de clitoris gestimuleerd. Zo kunnen jullie beiden heerlijk klaarkomen.

Vergeet ook haar billen niet eens af en toe te strelen, masseren of zachtjes in te knijpen. De billen zijn bij mannen en bij vrouwen een van de erogene zones. Als je deze tijdens de seks aanraakt, zorgt dit dus voor een extra prikkeling. Als je als vrouw je evenwicht weet te bewaren tijdens dit standje, kun je ook zijn billen eens stevig beet pakken en hem in je trekken.

We worden overigens veel gevonden op standjes. Maar goede seks bestaat niet alleen uit goede standjes. Wil je weten hoe je echt fantastisch kunt worden in bed? Lees dan het boek over de revolutionaire seksmethode.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *