Beter in bed met standjes: Doggy Style

Doggy style is een van de bekendste kamasutra standjes. Voornamelijk door de hiphop muziek populair geworden, maar al vele duizenden jaren populair bij de mens. Bij het hondenstandje ga je als vrouw op handen en knieën zitten en kun je als man haar vanachter penetreren.

Zo doe je het doggy styleWe doen het graag Doggy Style

Voor veel vrouwen is doggy style een standje waarbij het vooral klappen vangen is. Het is een kwestie van de balans vinden om de stoten van je vent te kunnen opvangen. Maar het is veel meer dan dat. Bij dit standje kunnen mannen een vrouw diep penetreren, wat heerlijk is als je vaginaal klaar kunt komen. Bij dit standje kan de penis tegen de gevoelige plekjes aanstoten waardoor je als vrouw heel goed zijn piemel in je voelt.

Mannen zijn gek op dit standje omdat ze heel diep en hard in de vrouw kunnen stoten en het ritme kunnen bepalen. Voor de billenmannen is dit zeker een favoriet, want bij doggy style is er een prachtig uitzicht.

Doggy Style variatie

Bijna iedereen kent de huis, tuin en keuken variant van het hondenstandje wel. Hierbij bepaald de man vaak het ritme en werk je als man hard om het lekker te maken. Draai de rollen eens om voor de verandering. Als man beweeg je niet en als vrouw beweeg je met je heupen om zijn piemel heen. Je kunt naar voren en achteren bewegen om hem in en uit je te laten gaan en je heupen wiegen voor een extra lekker gevoel. Zo kun je als vrouw het ritme bepalen bij dit standje.

Als man kun je ook hierbij de leiding nemen door haar billen beetje te pakken en haar in de juiste richtingen te bewegen. Houd hierbij wel je eigen lichaam stil, want soms is het gewoon lekker om verwend te worden.

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *