Beter in Bed met Standjes: De X Factor

Dit is een perfect standje voor een stel dat even genoeg heeft van het normale menu. Er is wel wat spierkracht voor nodig om in dit standje te blijven en geen aanrader voor vrouwen die nog wel een last hebben van hun vagina. Bij dit standje raakt de penis namelijk niet de G-spot, maar rekt het juist de vagina spieren op. Dit is heerlijk wanneer jij je pelvisspier onder controle hebt!

De X factor houding

Beter in bed met standjes: geniet van de X FactorAls man ga je op je rug liggen en druk jij jezelf met je armen je lichaam omhoog. Je benen, billen, rug en schouders houd je in een rechte lijn. Als vrouw ga je in precies te tegenovergestelde richting in een push up houding op je man liggen. Voordat je deze houding inneemt, ga je met je rug naar zijn gezicht toe op zijn penis zitten. Als zijn pik in je zit, kun jij je lichaam in een push up houding zetten.

Zo doe je de X Factor

Dit is een van die standjes die voor een uitdaging zorgt. Door de gekruiste houding zijn beiden partijen gelijk. Als man kun je dus in haar stoten, maar als vrouw kun je ook het ritme bepalen door je heupen over zijn piemel te bewegen.

Voor mannen is dit een lekker standje omdat de eikel tegen de zachtste plekjes van de vagina aankomt. Als vrouw is dit standje heerlijk omdat je zelf op zijn pik kunt rijen waardoor je ervoor kunt zorgen dat de gevoelige plekjes van jouw vagina gestimuleerd worden.

Pelvisspieren onder controle

Vrouwen met sterke pelvisspieren kunnen deze tijdens dit standje aanspannen. Dit zorgt voor een extra lekker gevoel bij je lover, want jouw vagina vouwt zich om zijn penis, waardoor die steviger gestimuleerd wordt. Door zelf je vaginaspieren aan te spannen, wordt jouw vagina op een intensere manier geprikkeld en kun je zelf een orgasme opwekken.

De ballen en de vagina

Maak als vrouw met een hand (mits jij je evenwicht weet te bewaren natuurlijk ;-) ) zijn ballen nat met speeksel of glijmiddel. Deze kun je tijdens dit standje extra stimuleren door ze te masseren of te zachtjes tegen je vagina aan te drukken. Op die manier berijd je niet alleen zijn pik maar ook zijn ballen. Mannen zullen met de extra stimulatie van de ballen snel klaarkomen bij dit standje!

 

Standjes zijn overigens nog maar het begin. Als je echt beter in bed wilt worden, raad ik je van harte het boek: revolutionaire seksmethode aan. De titel zegt het al re-vo-lu-tio-nair. Echt heel goed. Klik hier voor meer informatie over de revolutionaire seksmethode.

Tagged: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *