Beter in Bed met Standjes: De Schoudersteun

Beter in bed met standjes: De Schoudersteun

Dit is een van mijn persoonlijke favoriete standjes: De Schoudersteun. Als vrouw ga je hierbij op je rug liggen en leg je jouw benen over zijn schouders heen. Hoe leniger je bent, hoe verder jij je benen kunt strekken richting je eigen lichaam. Mannen kunnen hierbij diep in de vrouw stoten en dat is voor beiden een lekker gevoel.

Zo doe je de schoudersteun

De Schoudersteun is een standje voor lenige vrouwen. Je gaat op je rug liggen en trek je benen gestrekt zo ver mogelijk naar je toe. Je lover kan je dan lekker diep penetreren terwijl jij je benen op zijn schouders laat rusten. Ben je niet zo lenig? Vraag dan of je man niet op je wilt gaan liggen, maar voor je wilt gaan zitten. Leg je benen op zijn schouders en laat je penetreren. Laat hem dan steeds verder naar voren buigen totdat je het in je benen voelt. Vanaf dat punt kun je hem lekker diep in je laten stoten.

Vele standjes in een

Met dit standje kun je lekker veel variëren. Als vrouw heb je het makkelijk. Het is een kwestie van op je rug liggen, je benen op zijn schouders leggen en aangeven wanneer je benen niet verder naar voren geduwd kunnen worden.

Als man kun kun je op je knieën voor haar gaan zitten en zo recht in haar stoten. Je kunt ook met gestrekte benen bovenop haar gaan liggen. Als je dan van voor naar achter in haar stoot, ga je met je pik precies over het gevoeligste plekje van de vagina. Het is dan ook een geliefd standje bij vrouwen, want vaginaal klaarkomen kan bij dit standje.

Lekker anaal

Dit standje is ook een goede positie om het anaal in te doen. Als vrouw kun jij je voeten het beste op zijn borst zetten en je kont nog iets verder omhoog trekken. Zo kan hij goed bij jouw anus en kunnen jullie heerlijke anale seks hebben. Omdat je als vrouw licht en je weinig hoeft in te spannen bij dit standje, ontspant je kringspier zich ook. Dat maakt het makkelijker en minder pijnlijk om de anus te penetreren. Gebruik hier uiteraard wel veel glijmiddel bij!

Lekker Lenig Zoenen

Als je lenig bent, kan je lover op je gaan liggen zodat hij jou kan zoenen tijdens dit standje. Dit is alleen mogelijk wanneer jij je benen gestrekt over zijn houders kan laten liggen. Je kunt je benen wel iets buigen door je knieën iets meer naar jezelf toe te trekken. Doe dit niet te veel, want dan kantelt je bekken en dan kan hij niet zo diep meer stoten.

Standjes zijn leuk, maar ze vallen in het niet bij de tips die deze experts voor je hebben: lees nu de revolutionaire seksmethode.

Dit artikel is mede mogelijk gemaakt door Seksverhalen

Tagged: , , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *