Beter in bed met standjes: De Paal

Niet iedere vouw kan vaginaal klaarkomen. Dit standje is ideaal voor deze vrouwen. En natuurlijk de mannen, want die kunnen alsnog de vrouw penetreren. Een standje waar jullie beiden van kunnen genieten!Beter in bed met standjes: De paal

Zo doe je de paal

Als man heb je het makkelijk bij dit standje. Je gaat op je rug liggen en trekt een been omhoog. Voor de rest hoef je weinig te doen, want de vrouw is in controle bij dit standje.
Als vrouw ga je bovenop je vent zitten met je rug naar hem toe. Je schuift een voet onder zijn opgetrokken been door en je andere been zet je aan de andere kan van zijn opgetrokken been neer. Je kunt jezelf aan zijn knie vasthouden. Nu kun jij je opdrukken en weer laten zakken over zijn penis. Jij bepaalt hoe snel en hoe diep het gaat bij dit standje.

Stimuleer de clitoris

Dit standje is perfect om ook de clitoris mee te stimuleren. Trek het opgetrokken been van je man dichter naar je vagina toe. Je kunt je clitoris dan tegen zijn bovenbeen aanwrijven, waardoor je vagina extra prikkels krijgt. Dit vergroot de kans dat jullie beiden kunnen klaarkomen met dit standje!

Man: Geniet van het uitzicht!

Dit is natuurlijk ook een heerlijk standje voor mannen. Je hoeft bijna niets te doen en het uitzicht is prachtig! Je kunt haar kont goed bekijken, terwijl zij met haar vagina tegen je been oprijdt. Wil je het uitzicht extra spannend maken? Trek haar billen dan iets uit elkaar. Zo kun je haar kontje goed bekijken en zie je hoe zij met haar vagina over jouw pik heen beweegt. Raak ook af en toe haar borsten aan. Dit is een van de erogene zones en het zal haar zeker helpen om sneller klaar te komen!

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *