Beter in bed met Standjes: De Froggy Cowgirl

Word als vrouw beter in bed met standjes door je man te verwennen met de froggy cowgirl

Voor veel mannen is de Cowgirl een van de favoriete standjes. Hierbij zit de vrouw bovenop en bepaalt zij dus het ritme. Voor vrouwen is het lekker omdat zij kan bepalen hoe diep zijn penis in haar gaat. De Froggy Cowgirl is een manier om mannen tot waanzin te drijven. Bij dit standje kan de penis diep en door de houding van het lichaam voelt het wel strak.

Zo doe je de Froggy Cowgirl

Als man ga je op je rug liggen. Als vrouw ga je bovenop zijn penis zitten. Leun hierbij op je voeten en niet op je knieën. Voor extra steun kun jij je handen op zijn buik of borst leggen. Duw jezelf nu met je voeten en benen om hoog en naar beneden over zijn pik heen. Als man kun jij je meisje helpen dor haar wat te steunen bij de heupen. Je kunt ook helpen met het ritme te bepalen door haar heupen naar boven en naar beneden te duwen, maar weet wel dat zij de baas is bij dit standje!

De variatie van de Cowgirl standjes

Bij dit standje kun je als vrouw op verschillende manieren zijn penis verwennen. Om te beginnen ga je alleen om hoog en naar beneden. Hierbij kun je a variëren door hoe diep je zijn penis in je laat gaan. Als je sterke benen hebt, kun je ook sneller en langzamer over zijn penis bewegen.

Wil je mannen echt tot waanzin drijven? Wieg dan met je heupen heen en weer over zijn penis. Denk aan het swirl ijsje. Door met je heupen rondjes te draaien, terwijl je met je benen naar boven en naar beneden over zijn penis beweegt, zal je hem helemaal gek maken! Schrik niet als hij snel klaarkomt bij dit standje.

Veel mannen willen het vaak zelf afmaken. Vergeet niet dat jij de baas bent! Wil jij nog langer genieten, dan heeft hij gewoon pech en zal hij zich aan jou over moeten geven. Als een man het echt niet meer houdt, zal hij je waarschijnlijk stevig bij je heupen beetpakken en in je stoten of in je klaarkomen terwijl jij over zijn piemel swirlt.

Controle tijdens anale seks

Dit standjes is ook perfect voor anale seks. Als vrouw zit je bovenop en heb je dus alle controle over hoe diep en snel je gaat. Daarbij kan de kringspier zich goed ontspannen wanneer jij in een hurk houding zit. Gebruik uiteraard veel glijmiddel! Heb je al wat ervaring met anale seks? Probeer dan ook eens over zijn piemel te swirlen tijdens de anale seks.

Andere standjes proberen is verfrissend en leuk, maar als je echt beter in bed wilt worden is er meer nodig. Lees daarom het boek “De revolutionaire seksmethode” en wordt direct beter in bed.

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *