Beter in bed met standjes: De bergbeklimmer

Dit is hét standje voor mannen die hun spierkracht willen showen! De bergbeklimmer lijkt veel op de missionarishouding, maar is alleen goed uit te voeren met arm, schouder, rug, buik en bil spieren. Met andere woorden: alleen als echte man! Dit is een van de standjes waarbij jij jouw spierkracht kunt laten zien en welke vrouw bezwijkt daar niet voor? Zo word je beter in bed met de bergbeklimmer!

Beter in bed met standjes de bergbeklimmer

Standjes voor spierbundels: Zo beklim je de vrouwenberg

Als vrouw ga je op je rug liggen en geniet je verder van wat er komen gaat. Als man neem je een push up positie boven haar aan: handen onder de shouders en de rest van het lichaam als een plankje over haar heen. Druk met behulp van je heupen je penis in haar terwijl je op je handen blijft leunen. Nu zul je voelen waarom dit standje alleen voor echte mannen is. Hij is namelijk best zwaar!

Lady’s: geniet van het uitzicht!

ALs vrouw kun je heerlijk genieten van jet lichaam van je vent! Streel hem over zijn borst en strijk over zijn rug. Daag hem uit voor een zoen! Zo kan hij echt zijn spierkracht aan je tonen! Want daardoor zal hij door zijn armen moeten zakken en zichzelf daarna weer omhoog moeten drukken. Een echte push up tijdens de seks!

Zeker voor de spierbundels is dit een successtandje!

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *