Beter in bed met standjes: De Balletdanseres

Dit is een van die standjes die je eigenlijk overal kunt doen. Je hebt geen slaapkamer, bed of bank nodig, alleen een plekje voor jullie twee. Dit standje kun je op twee manieren doen: met de gezichten naar elkaar toe en een variatie op het doggy style standje.

De Balletdanseres met de gezichten naar elkaar toe

Beter in bed met standjes: De BalletdanseresVoor verliefde stelletjes die intens van elkaar willen genieten is de face-to-face Balletdanseres een heerlijk standje. Hierbij ga je als vrouw voor je man staan en vouw je een been om hem heen. Help als man hierbij door haar been vast te houden. Jullie kunnen bij dit standje samen het ritme bepalen. Ondertussen kun je elkaar zoenen en strelen.

Vrouw een stuk kleiner dan de man
Dit standje lijkt misschien een uitdaging wanneer je als vrouw een stuk kleiner bent, dan je man. Geen nood! Pak een krukje (of boomstam, laag stoeltje, muurtje of wat er maar in de buurt is waar je op kunt staan) en ga daar met het staande been op staan en vouw dan je been om je man heen. Omdat je ergens op staat is het wel extra belangrijk dat jullie beiden goed je balans weten te houden bij dit standje.

De Balletdanseres Doggy Style Variatie

Dit is een standje voor gevorderden. Als vrouw ga je met je rug naar je man toe staan. Duw je kont iets naar achteren zodat hij je kan penetreren. Als man pak je dan een van haar benen en deze trek je naar achteren en vouw je om je heen ter hoogte van je kont. Als man moet je je vrouw echt blijven ondersteunen bij dit standje, want anders is de kans groot dat ze valt. Dit kun je het beste doen door haar bovenbeen te blijven vasthouden. Laat daarbij haar knie aan de binnenkant van jouw elleboog rusten.

Blijf als vrouw rechtop staan. Leg een hand in zijn nek voor extra ondersteuning. Als man kun je over haar schouder naar haar borsten kijken en die met je vrije hand masseren. Wanneer jullie beiden je balans hebben gevonden, kun je als vrouw je klit masseren of als man je vrouw met je vingers verwennen.

Dit is een heerlijk standje, want het gaat lekker diep. Het vergt wel wat oefening, want het is niet een van de makkelijkste standjes.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *