Beter in Bed met Standjes: Body Surfing

De magische G-spot is een van die plekjes die met veel standjes niet bereikt wordt. Body Surfing is een perfecte manier om beiden klaar te kunnen komen bij seks. Dit is een standje waarmee je als man met je piemel over de G-spot gaat tijdens het vrijen. Zo word je beter in bed met bodysurfing!

Beter in Bed met Standjes Body Surfing

Body Surfing is een van de doggy style variatie standjes

Dit standje is eigenlijk een variatie op de doggy style. Bij Doggy style leunt de vrouw op haar handen en knieën en penetreert de man haar van achter. Bij Body Surfing gaat de vrouw helemaal plat op haar buik liggen en penetreert de man haar ook van achter. De man gaat bij dit standje ook liggen. Hierdoor is er veel lichaamscontact. Perfect om elkaar helemaal te kunnen aanvoelen tijdens het vrijen.

Als man heb je vrij veel controle bij dit standje en het is inmiddels wel bekend dat veel vrouwen van dominante mannen houden. Je kunt bij dit standje extra controle krijgen door jouw armen over die van haar te leggen en haar handen vast te houden. Dit zorgt voor nog meer lichaamscontact en geeft jouw nog meer controle. Als vrouw geniet je van de aanrakingen en als man geniet je van de controle!

Beter in bed met G-spot verwennerij

Dit standje raakt de G-spot. Als man lig je bovenop je vrouw en ga je op en neer om je pik in en uit haar te bewegen. Omdat je plat ligt, schuift je piemel precies over het gevoeligste deel van de vagina, oftwel de G-spot. Dat maakt dat dit standje het ook voor vrouwen mogelijk maakt om vaginaal klaar te komen.

Vingeren tijdens het Body Surfen

In Zo vingeren vrouwen is te lezen dat vrouwen zichzelf bevredigen wanneer ze op hun buik liggen. In dit standje liggen vrouwen al op hun buik. Als vrouw kun jij jezelf dus heerlijk verwennen terwijl je gepenetreerd wordt door je lover. Ook als man kun jij je vrouw extra verwennen door jouw handen onder haar te schuiven en haar te vingeren terwijl je met haar vrijt! Zo geef je een extra dimensie aan de seks en word jij beter in bed!

Het perfecte Dirty Talk standje!

Als man is dit het perfecte standje om geile dingen in het oor van je minnares te fluisteren. Je ligt bovenop haar en daarmee kun je je mond dichtbij haar oor brengen. Fluister hoe mooi ze is, hoe geil je haar vindt en wat je allemaal met haar zou willen doen.

Je kunt de dirty talk vies maken, maar je kunt ook aan lieve dirty talk doen. Vertel haar bijvoorbeeld hoe ze je opwindt, waarom je elke keer weer zin in haar hebt. Je kunt haar ook vertellen dat ze heerlijk ruikt of dat je van haar houdt. Dat ze en prachtige vagina heeft en tieten die je wilt verwennen. Lieve dirty talk is vies zonder dat je woorden als “hoer” of “slet”gebruikt.

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *