Beter in Bed met Orale Seks in een Relatie

Wat ik veel hoor is dat orale seks als veroveringsseks wordt gebruikt. Tijdens het daten wordt er op los gepijpt en gebeft, maar hoe langer de relatie duurt, hoe minder mensen hun partner oraal bevredigen. Dit geld voor zowel mannen als vrouwen. Een veel gehoord excuus is dat orale seks ‘zo’n gedoe’ is. Toch vinden beiden het heerlijk om te ontvangen en we weten allemaal dat we alleen iets krijgen wanneer we ook bereid zijn het te geven. Je bent dus beter in bed wanneer je orale seks geeft.

Beter in bed wanneer je orale seks in een relatie houdt

Pijpen is Belangrijk voor Mannen

Een snelle vraag aan een aantal mannen geeft al een goed inzicht in hoe belangrijk orale seks is voor mannen. Voor veel mannen is het zelf een deal breaker wanneer een vrouw hem niet wilt pijpen. Verassend genoeg vinden mannen het ook niet fijn als een vrouw zich niet laat beffen. Het gaat daarbij niet eens zozeer om het feit dat mannen graag beffen, maar meer dat een vrouw zich moet openstellen voor de man. Als hij haar vagina niet mag zien, aanraken of mag proeven, dan is dat een deal breaker voor hem.

Orale seks Verdwijnt in een Relatie

Niets menselijks is mannen vreemd, dus ook zij ontvangen liever orale seks dan dat ze het geven. Toch worden vrouwen beloond wanneer ze hun man een goede pijpbeurt geven. In het begin van een relatie willen mensen nog graag laten zien wat ze allemaal kunnen en orale seks is een goede manier om iemand te overtuigen hoe goed je bent in bed. Helaas geldt het voor veel stellen dat de orale seks verdwijnt en er een vast seks ritueel voor in de plaats komt. Voor veel stellen geldt zelfs dat de seks ook minder wordt en minder vaak aan seks wordt gedaan.

Beter in Bed met Pijpen en Beffen in een Relatie

Zonde! Want goede seks doet wonderen voor een relatie. Uiteraard zijn er belangrijkere dingen in een relatie, maar goede seks is voor veel mensen wel een van de hoofd elementen om een relatie staande te houden. En orale seks, maakt jouw seksleven nog beter! Dus mocht het alweer een tijdje geleden zijn sinds jij je partner oraal hebt verwent, wacht dan niet langer! Verras hem bijvoorbeeld met een lekkere pijpbeurt onder de douche of probeer eens wat nieuws met je tong bij haar!

Wil je, behalve beffen en pijpen, meer weten over goede seks binnen je relatie? Lees dan het enige echte Nederlandstalige boek over fan-tas-tische seks.

Tagged:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *