Beter in bed met goede aftersex: Wat doe je na de seks?

Een gemiddeld gerecht bestaat vaak uit drie gangen: een voor-, hoofd- en nagerecht. Bij seks laten de meesten het laatste nog wel eens voor wat het is: namelijk niets. Sterker nog, heel veel mensen vallen in slaap. Maar weinig mensen besteden aandacht aan het naspel, maar als jij je lover ook na de seks nog weet te interesseren, hem of haar laat ontspannend of juist weer opnieuw weet op te winden, dan word jij zeker beter in bed!

Beter in bed met heerlijk naspel

Beter in bed met goede aftreseksJe hebt elkaar opgewarmd tijdens het voorspel, je bent tot een hoogte punt gekomen bij de seks en dan? Dan is het tijd om bij elkaar in de armen te kruipen en het is de perfecte gelegenheid om te vragen hoe de ander het vond. Was het lekker? Deed het pijn. Vond die persoon het fijn en wat zou hij of zij graag nog eens willen proberen. De afterseks is er om het met elkaar te hebben over de seks, zeker wanneer je elkaar nog niet zo goed kent op dat gebied.

Neem samen een douche of bad

Een heerlijke manier om na de seks samen te ontspannen is om samen te douchen of in bad te gaan. Zo wassen jullie de soms wat stinkende seks geurtjes van elkaar af en kunnen jullie daarna lekker bij elkaar op de bank of in bed kruipen.

Elkaar wassen is een goede manier om elkaars lichaam te ontdekken. Zeker wanneer je het toelaat dat de ander jouw vagina of piemel wast. In veel slaapkamers wordt er een romantische sfeer gecreƫerd en is er niet veel licht. Echt heel goed kun je elkaar lichaam dan niet zien. Bij het douchen is er vaak wel genoeg licht om elkaars lichaam te ontdekken.

Orale afterseks

Persoonlijk vind ik het heerlijk om na de seks gebeft te worden. Ik ken meer vrouwen die er enorm van een likbeurt genieten na de seks. De een omdat ze nog niet gekomen is, de ander omdat het gewoon lekker is. Als ze nog niet gekomen is, kun je dit natuurlijk goed met je tong doen.

Iemand met je mond verwennen is natuurlijk ook een goede manier om iemand voor een tweede ronde op te warmen. Bij veel mannen is de piemel tijdelijk buiten werking na de seks. De uitgelezen kans om jezelf even te laten verwennen om daarna zijn pik weer hard te zuigen. Ook wanneer hij nog steeds slap is, kun je hem pijpen. Neem zijn slappe pik in je mond en leg hem zo vel mogelijk in je keel. Ga dan met je hele tong van de linkerkant naar de rechterkant van zijn pik. Wedden dat hij zo weer hard is! ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *