Beter in bed met Dominantie: Vrouwen houden van Dominante Mannen

Ok, niet alle vrouwen, maar gemiddeld genomen voelen vrouwen zich eerder aangetrokken tot dominante mannen dan tot lieve, zorgzame mannen. Waarom is dit? Waarom willen vrouwen een sterke grote man die de kost verdient en niet een lieve zorgzame vader voor hun kinderen?

De Alpha man en het begin van de mensheid

Veel van wat er in ons brein afspeelt heeft te maken met hoe wij ons als mensen over de jaren hebben ontwikkeld. Er is helaas niet veel onderzoek naar gedaan, maar verschillende theorieen wijzen erop dat vrouwen op Alpha mannen vallen omdat die hen en de kinderen nu eenmaal beter konden beschermen. De overlevingskans was nu eenmaal groter met een grote en sterke man, dan met een kleine en lieve vader.

Er is een theorie die beweert dat de vrouw ervoor gezorgd heeft dat we nu grotendeels monogaam zijn. Vrouwen kwamen erachter dat lieve mannen hen minder snel verlieten en begonnen deze mannen boven de alpha’s te verkiezen. Zo komt het dat in veel culturen monogamie de norm is.

De aantrekkingskracht van dominantie en sociale macht

Genghis Khan is een echte alfha man. Meer dan 20% van het mongolische volk stamt van hem of zijn familieleden af. De aantrekkingskracht van dominante mannen zit dus diep geworteld in het vrouwelijk brein. Zo diep, dat veel vrouwen zich nog steeds meer aangetrokken voelen tot dominante mannen, dan de lieverds.

Uiteraard stralen mannen met veel geld en macht als snel dominantie uit, maar laat je niet voor de gek houden door deze ideeën. Juist de mannen die zonder alle poespas dominant zijn, zijn het aantrekkelijkst voor vrouwen. Het gaat hierbij vooral om sociale macht. Mannen die zich staande weten te houden in moeilijke gesprekken en een zelfverzekerde houding worden aantrekkelijker gevonden door vrouwen, dan onzekere types met geld. (De verklaring waarom vrouwen met rijke mannen zich alsnog aangetrokken voelen tot die gespierde tuinman ;-) )

Beter in bed met dominantie

Zoals eerder gezegd zijn er ook heel wat vrouwen die zich aangetrokken voelen tot lieve mannen, maar in de slaapkamer gaat het toch veelal over oer gevoelens. Seks is de bron van ons bestaan, dus in de slaapkamer zijn dominante mannen het meest succesvol. Ben jij van nature een lieve zorgzame man? Laat je dan niet kennen in de slaapkamer en haal alle dominantie die in je zit naar boven.

Vertel haar wat je lekker vindt en wat je van haar verwacht. Help haar in de juiste standjes te gaan liggen en begeleid haar bij het pijpen. Dit zijn een paar simpele trucjes om je dominantie te laten zien in de slaapkamer!

Wil je echt alle vuile trucjes weten zodat je onweerstaanbaar bent in bed? Lees dan het boek: “De revolutionaire seksmethode”. Het enige Nederlandse seksboek wat je ECHT verteld hoe je fantastisch wordt in bed. Klik hier om nu meteen een held tussen de lakens te worden.

Vragen? Mail mij op gijsjebenthe@hotmail.nl of volg mij op Facebook of Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *