Beter in bed met ballenverwennerij

Beter in bed met ballenverwennerij Mannen hebben nog wel eens moeite met het vinden van de clit, maar ook vrouwen vergeten vaak een belangrijk onderdeel van het mannelijk geslachtsdeel: de ballen. Veel vrouwen concentreren zich tijdens het handwerk of tijdens de orale seks, alleen op de penis. Verwen ook zijn ballen is en voor je het weet word jij beter in bed!

Teabagging

De ballen zijn ook een heel gevoelig plekje van het mannelijk lichaam. Een van de bekendste manieren om de ballen te verwennen is teabagging. Dit doe je door op je knieën te gaan zitten en je mond open te doen. Op die manier kan hij zijn ballen in je mond ‘dippen’. Sabbel hierbij zachtjes aan zijn ballen en laat je tong langs zijn ballen gaan.

Van onder tot boven

Het plekje tussen de anus en de ballen in, is super gevoelig. Maak dit plekje nat met je tong en masseer die vervolgens met een draaiende beweging met een vinger. Ga dan met je tong van onder zijn ballen, tussen zijn ballen door omhoog tot je bij de stam van zijn piemel bent. Dit vinden de meeste mannen heerlijk!

Ballen massage

Je kunt de ballen natuurlijk ook een lekkere massage geven. Doe dit met voorkeur met massageolie of glijmiddel. Maak deze eerst warm in je handen door het over je eigen handen te wrijven. Smeer het dan zachtjes over zijn ballen. Neem in iedere hand een bal. Zet je handpalm tegen een bal en sluit je hand zachtjes en open hem weer. Het is wel belangrijk dat je het heel zachtjes doet en dat je vraagt wat hij lekker vindt. Dit is bij iedere man anders. Je kunt de ballen ook in een hand nemen, terwijl je met de andere hand het gevoelige plekje boven de anus masseert.

Beter in bed als je de ballen ook verwent

Veel vrouwen vergeten de ballen van een man wanneer ze hem oraal bevredigen of aftrekken. Daarom word jij beter in bed als je zijn ballen ook een lekkere massage geeft of likt.

Meer leren? Een beest worden in bed? Lees dan ons boek “de revolutionaire seksmethode”.

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *