Beffen een how to

Leer de kunst van het beffen!

Heren, laat me jullie als allereerste dit vertellen over beffen: je moet het lekker vinden. Je moet het heerlijk vinden om met je tong tussen haar schaamlippen door te glijden en je zult moeten houden van die specifieke vrouwen smaak. Anders word je simpelweg nooit een befkoning. Mocht je het niet lekker vinden, dan zul je het moeten leren lekker vinden. Dat doe je net zoals leren olijven eten of bier drinken: gewoon heel veel doen, dan went de smaak vanzelf. En dan wil je meer… veel meer…

Nu dat gezegd is, wil ik je graag uitleggen hoe je een vrouw met je tong gillend kunt laten klaarkomen.

Beffen: een how to

Een vagina is zacht, nat en gevoelig voor die gene die dit nog niet wisten. Je kunt er dus niet zo stevig en wild mee omgaan als je eigen kleine grote vriend. Het is ook niet van porselein. Je hoeft het dus ook niet als een kristallen wijnglas te behandelen. Klinkt het al te moeilijk? Geen nood, je vanzelf de juiste druk. Het beste idee wat ik je mee kan geven is dat je het ‘t beste kunt behandelen als een verwent prinsesje: zachtjes beginnen, ontdekken, af en toe een beetje plagen, maar wel op je hoeden blijven, want haar vader is wel de koning.

Zo zorg je dat je haar mag beffen

Een vagina is graag nat, dus schroom niet om lekker veel speeksel te gebruiken. Daarbij bestaat een vagina uit meer dan een kit en een gat en is het vaak nodig om vrouwen even op te warmen.

Begin een goede befbeurt dan ook met lieve woorden en strelingen. Trek haar tegen je aan en vertel haar dat ze mooi, lief en sexy is. Zoen haar. Strijk haar door haar haar en laat je handen over haar lichaam glijden.

Kruip met een hand in haar slipje (als jullie nog niet naakt zijn) en vertel haar dat je haar wilt proeven. (Zorg dat je haar hier uitkleed als ze nog niet naakt was)

Kus haar, dan haar nek, borst en vind al kussend de weg naar haar poes. Streel haar binnenste dijen zodat ze haar benen open doet. Vertel haar dat ze een mooi kutje heeft om haar wat zelfvertrouwen te geven. Houd er rekening mee dat veel vrouwen zich niet op hun gemak voelen wanneer ze met hun vagina open en bloot liggen. Vertel haar daarom dat ze mooie schaamlippen heeft om haar op haar gemak te stellen.

Zo verwen je een vagina

Verkend met je tong haar hele vulva. Dat is het hele gebied met schaamlippen, klit en de vagina (oftewel het gat). Zorg dat je tong lekker nat is en strijk ermee langs haar buitenste schaamlippen, haar binnenste schaamlippen, tussen de schaamlippen door, over haar klit en dan met je tong tussen haar schaamlippen door naar de vagina.

Steek je tong in haar vagina en vertel haar dat ze heerlijk smaakt. Het likken (jouw speeksel) maakt haar lekker nat. Laat een vinger in haar glijden en lik ondertussen haar binnenste schaamlippen en klit. Als ze opgewonden genoeg is kun je twee vingers in haar vagina stoppen en deze met een roterende beweging in en uit haar halen terwijl je met je tong herhaaldelijk over haar klit gaat.

Klaarkomen door beffen

Klaarkomen door beffen lukt alleen met de juiste vinger bewegingen. Als je merkt dat ze op haar hoogte punt gaat komen ga je sneller met je vingers bewegen en duw je met je tong zo hard mogelijk over haar klit van links naar rechts en van boven naar beneden. Ze zal je hierna smeken haar weer te beffen.

Een befkoning is beter in bed

Veel vrouwen zijn nog nooit klaar gebeft. Maak je dan ook niet druk als het de eerste keer niet lukt. Het zal ook niet altijd werken. Het gaat erom dat zij geniet! Komt ze niet klaar door het beffen, dan kun je natuurlijk altijd overgaan op een manier die eerder wel werkte. Bijvoorbeeld vingeren of penetratie.

Heb jij wel eens iemand klaar gebeft of ben je wel eens klaar gebeft en hoe ging dat?

Tagged: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *