Anale seks voor beginners

Ons standaard seksuele menu wordt steeds uitgebreider. Was Doggy Style ooit nog exotisch, nu is het inmiddels een onderdeel van het standaard pakket. Anale seks is ook hard op weg om toegevoegd te worden aan de standaard menukaart. Toch zijn er heel wat vrouwen en mannen die vooroordelen hebben en (onterecht) angstig zijn voor een penis in hun kont. In dit artikel een heldere uitleg over hoe anale seks nu precies in zijn werk gaat.Zo heb je anale seks

Voorbereidingen voor anale seks

Als eerste is het belangrijk dat je er beiden zin in hebt. Zowel de anale ontvanger als de gene die de anus gaat penetreren. Voor mannen die een vrouw anaal gaan nemen is het heel belangrijk dat de piemel echt heel stijf is. Een half slappe piemel kan namelijk niet goed langs de twee kringspier komen en dat verpest de anale seks. Zorg er als man dus voor dat je opgewonden bent en dat je pik lekker stijf is.

Voor de ontvanger, man en vrouw, is het belangrijk dat je de gene met wie je anale seks gaat hebben, vertrouwt. Als je die gene niet vertrouwt, zorgt dat voor spanning. En dat is precies wat je niet kunt gebruiken tijdens anale seks. Doe dit dus alleen met iemand waarbij jij je op je gemak voelt en waarbij jij je kunt ontspannen.

Zo begin je met anale seks

Je stopt er niet meteen een piemel in. Dat als eerste. Wind elkaar eerst op. Dit kun je op de manier doen zoals je het bij gewone seks ook zou doen: elkaar zoenen, strelen, vingeren, aftrekken en met orale seks. Zorg ervoor dat de anale ontvanger zich ontspant. Een ontspannen anus is belangrijk bij anale seks, want bij een te strakke anus, wordt de seks pijnlijk voor de ontvanger.

Als je allebei in de juiste mood zit, kun je de anus opwarmen. Gebruik hierbij lekker veel glijmiddel. Het beste is om glijmiddel op waterbasis te gebruiken. Warm de anus op door met een vinger kringetjes op de anus te draaien en er voorzichtig een vinger in te stoppen. Vraag hoe het voelt en of het pijn doet. De ontvanger zal dan zelf aangeven wat hij of zij prettig vindt en of je door kunt gaan. Geef dit als ontvanger ook duidelijk aan. Jij bent de baas over je lichaam, dus jij moet aangeven wanneer je het niet meer wilt!

Anale trainingskit voor beginners

Een kleine piemel is een zegen voor anale seks, maar omdat niet alle mannen een kleine smalle piemel hebben, is het voor beginners fijn om te oefenen met een anale trainigskit. Een anale kit voor beginners bestaat uit butplugs met verschillende groottes  Hiermee kun jij je eigen anus trainen, maar het is ook leuk om het samen te doen. Begin met de kleinste butplug. Draai eerst rondjes om de anus met veel glijmiddel om hem te ontspannen en steek hem er daarna in. Steeds een stukje verder terwijl je hem erin en eruit haalt. Als dit goed gaan kun je het opbouwen tot ook de grootste butplug met gemak de anus in glijdt. Gebruik telkens lekker veel glijmiddel. De anus wordt niet nat, dus je moet het kontje natmaken met glijmiddel.

Zo heb je anale seks

Als de gene wiens kont gepenetreerd gaat worden, helemaal ontspannen is en eraan gewend is iets in de kont te krijgen (zoals een vinger of de butplugs voor beginners), kun je proberen er een piemel in te stoppen. Zorg ervoor je als man echt heel hard bent. Kijk goed waar het gaatje zit, want geduw tegen de plekken rondom de anus, is pijnlijk.

Steek hem er niet meteen helemaal in, maar probeer eerst de eikel en haal hem er weer uit. Zo steek je hem er steeds een stukje verder in. Geef als ontvanger duidelijk aan wanneer het pijn doet en wanneer je het juist fijn vindt.

Anale seks is heerlijk. Voor vrouwen en voor mannen! Maar om het lekker te maken is het echt heel belangrijk om je te ontspannen. Het is een apart gevoel. Een gevoel van overgave en seksuele opwinding. En bij mannen zit er de zogenaamde P-spot. Het plekje op de prostaat dat ervoor zorgt dat een man door anale seks kan klaarkomen. Bij vrouwen is dit niet het geval, maar ik ken zowaar een vrouw die kan klaarkomen door anale seks. Gewoon, omdat ze het zo lekker vindt. Dus relax, ontspan en heb vertrouwen in je sekspartner en Geniet van Anale Seks!

Vragen? Mail gijsjebenthe@hotmail.nl of volg me op Twitter en Facebook om op de hoogte te blijven van mijn tips en tricks om beter in bed te worden! 

 

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *