Als man moeilijk kunnen klaarkomen

Je hoort het zelden: mannen die moeilijk klaar kunnen komen wanneer ze seks met een vrouw. Het probleem is vaak dat ze juist te snel klaarkomen. Toch zijn er redelijk wat mannen die niet tot een orgasme kunnen komen wanneer ze gepijpt worden of wanneer je seks hebben met een vrouw. Bij 45% van de mannen komt dit wel eens voor. Dit kan komen door stress op het werk of omdat zij zich niet op hun gemak voelen bij hun partner. Voor 3% van de mannen is dit een serieus probleem. Zij komen zelden of nooit klaar tijdens seks met een ander.

Stress en prestatiedruk zijn funest voor het klaarkomen

Mannen die moeilijk klaarkomen faken ook wel eensBijna iedere man heeft er wel eens last van: geen orgasme kunnen krijgen tijdens de seks. Bekende oorzaken zijn stress op het werk of prestatie druk zoals “ben ik beter dan mijn voorganger”. Voor vrouwen is het misschien moeilijk voor te stellen, maar ook bij mannen dwalen de gedachten nog wel eens af. “Heb ik het gas wel uitgedraaid en heb ik die rekening wel betaald” zijn vragen die ook bij mannen opkomen tijdens de seks.

Je snapt: dit is niet bevorderlijk voor een goed orgasme. De stress die je ervaart op het werk meenemen naar de slaapkamer is dan ook een heel slecht idee. Probeer je werk op je werk te laten en je geen zorgen te maken over de gene waar je partner daarvoor mee is geweest. Dat is natuurlijk makkelijker gezegd dan gedaan, maar daar kun je zelf aan bijdragen!

Dirty talk houdt je gedachten bij de seks

Om te voorkomen dat je gedachten afdwalen, kun jij je gedachten dwingen bij de les te blijven: door dirty talk! Beschrijf de situatie, vertel wat je sexy aan je meisje vindt en vertel haar wat jij wilt dat zij doet. Op die manier ben je bezig met nadenken over seks en dat is al een stuk aangenamer dan denken over die stressvolle opdracht op het werk.

Te hard aftrekken oorzaak slecht kunnen klaarkomen

Stress en concentratieproblemen zijn bekende oorzaken. Een oorzaak waar minder vaak over gesproken wordt, is dat mannen zich te hard aftrekken. Het is een gevoelig onderwerp, waardoor er weinig over gesproken wordt, maar veel mannen die problemen hebben met klaarkomen tijdens het pijpen of de penetratie, trekken zich te hard af. Hierdoor is je lijf gewend klaar te komen onder hele hoge druk. Een vagina is zacht en nat en dat is dan niet genoeg meer om een orgasme te kunnen krijgen.

Trek je zachtjes af met glijmiddel

Ben jij een van die mannen die zichzelf prima tot een hoogte punt kan brengen, maar blijft het orgasme uit zodra jij je vriendin penetreert? Of kun jij niet klaargepijpt worden? Dan is de kans groot dat jij een van die mannen bent die zichzelf te hard aftrekt.

Het is moeilijk, maar je kunt het jezelf wel afleren. Begin met jezelf af te trekken met glijmiddel als je dit nog niet deed. Trek jezelf niet met je hele hand af, maar met een paar vingers. Een hand kan meer druk zetten dan een paar vingers (duim, wijs- en middelvinger), dus door met een paar vingers af te trekken voorkom je al te veel druk.

Trek jezelf ook niet te snel af. Als je gewend bent om klaar te komen wanneer je heel snel beweegt, zul je ook heel hard moeten bewegen om in een vrouw klaar te komen. Bespaar jezelf het werk en train jezelf om ook klaar te komen, terwijl jij jezelf langzaam aftrekt.

Oefening baart kunst

Je zult in het begin niet meteen klaarkomen, maar wel heel opgewonden. Dan is de verleiding natuurlijk groot om jezelf alsnog op de oude manier tot een hoogtepunt te brengen. Doe dit niet. Bijt door deze seksueel frustrerende fase heen en je zult er een heerlijk seksleven voor terug krijgen!

Vragen? Mail mij op gijsjebenthe@hotmail.nl of volg mij op Facebook of Twitter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *