Aftrekken voor gevorderden: zo verwen jij je vent met de hand

Het voorspel wordt vaak overgeslagen, terwijl dit een zeer belangrijk onderdeel van de seks is. Mensen ‘vergeten’ het voorspel vaak, omdat ze eigenlijk niet weten hoe ze het spannend kunnen maken. Vanaf nu is dat voor jou geen excuus meer, want ik ga je vertellen hoe jij jouw lover kunt aftrekken zoals hij nog nooit is afgetrokken! De belangrijkste tip: Gebruik altijd lekker veel glijmiddel! En het liefst glijmiddel op waterbasis!

Sinaasappel persen

Mannen trekken zich vaak met maar een hand af en daarmee trekken ze ritmisch hun voorhuid over de eigen heen. Met de sinaasappel pers techniek kun jij laten zien dat er nog meer manieren zijn om de penis te verwennen!

Houd met een hand de penis bij zijn stam vast. Je andere hand gebruik je om zijn eikel te verwennen. Houd de topjes van je vingers bij elkaar en zet deze op de eikel. Draai nu met je vingertopjes rondjes over zijn eikel. Dit geeft een heerlijk gevoel. Je kunt het nog lekkerder maken door je vingertopjes iets uit elkaar je laten gaan zodat ze over het randje van zijn eikel gaan. Doe dit met een draaiende beweging en ga dan weer terug om hoog. Verwen echt alleen de eikel. De stam kun je bij de sinaasappelpers laten voor wat het is.

De slang

Het randje van de eikel is erg gevoelig. Niet voor niet dat mannen zich aftrekken door de voorhuid hier over heen te trekken. Doe nog een beetje extra glijmiddel op het puntje van je wijsvinger en volg daarmee het randje van zijn eikel. Met je andere hand houd je weer zijn piemel bij de stam vast. Dit geeft een heerlijk gevoel en is perfect wanneer hij bijna gaat klaarkomen, maar wanneer jij nog niet klaar bent met hem te verwennen. De slang geeft een lichte druk wat een fijn gevoel oplevert, maar waar hij niet van gaat klaarkomen. Echte verwennerij dus!

Vuurtje maken

Wanneer een man voor het eerst op deze manier verwent wordt, zal hij je waarschijnlijk met verbazing vragen: ‘Wat doe je?!’ Deze manier van aftrekken zal hij zelf nooit opkomen, maar is wel heel lekker!

Vuurtje maken is eigenlijk precies wat het zegt: leg je beiden handen met glijmiddel tegen de zijkanten van zijn piemel en en ga wrijven. Maak hierbij een beweging van boven naar beneden, alsof je een vuurtje maakt met een stokje. Ga van onderaan de stam helemaal naar boven tot de eikel tussen je handen zit en ga dan wrijvend weer naar beneden. Hij zal dit heerlijk vinden!

Afschroeven

Aftrekken voor gevorderden: afschroevenBij deze manier van aftrekken pak je met een hand je piemel bij zijn stam vast en met de andere hand maak je een beweging alsof je een dop van een fles afschroeft. Gebruik hierbij ook weer lekker veel glijmiddel en beweeg van onder de eikel met een schroevende beweging over de eikel heen. Dit is een zeer intens gevoel voor de man en de kans is groot dat hij gaat klaarkomen. Als je merkt dat hij bijna zo ver is, kun je over gaan op de slang of je kunt de beweging versnellen om hem een heerlijk orgasme te geven.

Enjoy! ;-)

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *