Aftrekken how to voor vrouwen

Mannen zijn rukkers. Ik kan me geen enkele man bedenken die aftrekken niet als (geheime) hobby heeft. Als jij een man goed kunt aftrekken, zal dat jouw beter in bed maken.

Zelf doen is het lekkerst

Net zoals dat veel vrouwen zichzelf het best kunnen klaar vingeren, is het ook bij de meeste mannen zo dat hun eigen manier het lekkerst is. Een logische vraag is dan ook wat jouw lover het lekkerst vindt.

De ene man beweegt de voorhuid alleen over zijn eikel terwijl andere mannen ook over de rest van de piemel strijken. Vraag of hij het voor wil doen en je ziet meteen hoe jij het ‘t beste bij die kerel kunt doen. Daarbij rukken mannen zich graag in het bijzijn van een vrouw, dus bang voor een negatief antwoord hoef je niet te zijn.

Aftrekken met glijmiddel is extra lekker

Net zoals vrouwen het niet fijn vinden om droog gevingerd te worden, is een beetje vocht tijdens het aftrekken voor een man ook fijner. Het is niet voor niets dat de natuur heeft bedacht dat de man het snelst klaarkomt in een natte vagina. Gebruik lekker veel glijmiddel of massage olie. Dit geeft voor de man het gevoel alsof hij in een vagina zit. En dat is natuurlijk het allerfijnste gevoel.

Aftrek techniek

Laat ik om te beginnen vertellen dat je met een piemel voorzichtig moet zijn. Hij is vaak wel hard, maar daardoor ook gevoelig. Knijp je hand daarom niet te strak om zijn piemel heen.

Begin door rustig de voorhuid over de eikel van boven naar beneden heen en weer te trekken. Als hij nog niet hard was, wordt hij dat nu wel. Daarna kun je je hand steeds verder van boven naar beneden over zijn piemel trekken zodat je zijn hele penis masseert.

Je kunt hem extra verwennen door met je andere hand zijn ballen te masseren. Doe dit met de zelfde beweging zoals je een sinaasappel uitperst, maar dan veel zachter.

Klaarkomen door aftrekken

Voor de basis is het prima om met deze bewegingen een man klaar te trekken. Als je merkt dat hij bijna gaat komen, kun je sneller met je hand over zijn eikel bewegen.Als hij bijna komt is het niet meer nodig om de hele piemel te masseren, maar concentreer je op zijn eikel. Masseer de eikel wat sneller en voor je het weet komt hij klaar. Kijk wel waar je naar toe richt als hij komt, dat voorkomt dat hij per ongeluk in je oog spuit.

Tagged: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *